miércoles, 16 de mayo de 2007

Acte central. Habitatge i feina.

(Baron a l'acte central al Casal Aliança. Foto : Q. M.)
Diumenge vam fer l'acte central a Mataró. Vam poder comptar amb tot un luxe, la Vicepreseidenta 2ª del Congrés del Diputats, la espluguenca Carmen Chacón. Veníem de Vilassar de Mar, a on vam fer una passejada pel mig del poble amb molt bona acollida i un míting a la Ramblat Sant Artur a on hi havia 120 persones. Molt bon discurs, centrat en la realitat espanyola, però amb uns missatges claríssims.

(Carmen Chacón a la Rambla St. Artur de Vilassar de Mar en l'acte de presentació de la candidatura socialista al poble. El millor equip. Foto: L.B.)

Però, la veritat, per mi, el gran luxe va poder ser escoltar el discurs d'en Joan Antoni. Senzillament, impresionant. Ni els meus gravíssims problemes d'esquena van poder aturar-me per saltar de la cadira quan va acabar el seu discurs, del qual alguns només es queden en la seva defensa de PUMSA, però d'altres no només ens quedem amb això, si nó també amb les seves bromes dels problemes d'altres candidats amb les taules de multiplicar (hem va fer recordar al Germà Felix, professor meu a Valldemia a 1r d'EGB, i qui ens va ensenyar a multiplicar), el resum de tota la feina feta per l'actual govern i, sobretot, les ganes de governar, de fer coses, de prendre decissions, d'aplilcar el millor programa electoral que hi ha a hores d'ara a la nostra ciutat. Amb això em quedo. I amb la seva força. Força que s'encomana.
Sense obviar les seves paraules de PUMSA, que van fer entendre el perquè de la seva existència, i de lo profitós que resulta per Mataró l'existència d'aquesta empresa pública a la qual més del 90% de les decissions es prenen amb unanimitat, i això que hi ha representació de tots els grups municipals que actualment hi ha a l'Ajuntament...
I per això vull subratllar les seves (nostes) propostes d'habitatge pels propers 4 anys i, com diem a la JSC, no es pot arribar a un habitatge digne sense haver tingut un treball també digne, adequat a les característiques de cadascú i pel qual s'estigui preparat.
Més que explicar-ho, us poso el vídeo preparat per a l'ocasió.






No hay comentarios: