domingo, 13 de mayo de 2007

En campanya. Som el present, caminem cap al futur



Ja ha arribat la campanya electoral.
A tots els pobles del Maresme anem a tope.
Ahir dissabte van ser 10 actes a 10 poblacions diferents. Amb molt bons resultats d'assictència de la gent als mateixos. A remarcar l'acte de presentació de la candidatura de Santa Susanna.

A Mataró ja fa dies que fem campanya. Tots els dies, des de fa ja setmana i mitja, un o dos actes per presentar les propostes sectorials (a la foto les propostes pel front marítim) o territorials que portem els socialistes en aquesta campanya de les Eleccions Municipals 2007, que recordem seran el diumenge 27 de maig.

A tots ells, l'autèntica estrella és la nostra millor proposta, l'actual Alcalde i candidat socialista, en Joan Antoni Baron. I és ell qui fa el gruix de les noves propostes de les NOVES IDEES.

A Vista Alegre ho fam fer dissabte passat a El Bar Deportivo (Ca la Milagros de tota la vida, ara Ca la Rocío). Deu propostes pel i pels seus entorns que van ser acollides amb entusiasme pel mig centenar de veïns i veïnes que omplien de gom a gom el bar.

A la JSC el vam fer ahir. Em van convidar donat que van presentar tots els candidats i candidates joves menosrs de 35 anys, i a aquest grup encar am'hi puc sumar. Moltes gràcies per la invitació, va ser un acte visualment espectacular, i políticament inmillorable amb la Consol i la Consellera Montse Tura. Punt i a part em mereix, com sempre, la participació d'en Xesco, a qui algú va tenir la certesa de convidar per presentar els candidats joves.


Dijous vam fer el sopar d'inici de campanya, amb la novetat i gran sorpresa (a part de l'estocada del Getafe al Barça) de que el primer cartell va ser un vídeo, que aquí us passo.

(acte de la presentació de la candidatura de Cabrera de Mar diumenge passat a Can Bertomeu)

Anem a tope, no hi ha descans. A la 6ª planta, coordinant tota la comarca (excepte Tiana i Montgat) no ens aturem ni per dinar i molts dies ni per sopar. Cada cop hi ha més consciència de Comarca i de Federació socialista, i això suposa estar-hi disposat per tothom 20 hores al dia 7 dies a la setmana, però estic segur que tota la feina tindrà la seva recompensa en una espectacular pujada de vots i, per tant, de regidors i alcaldies. Mota sort a tothom. Als nostres. Als 28 candidats i candidates, als més de 450 companys i companyes que engruixen (engruixem) les llistes electorals dels socialistes, i als milers de socialistes que treballaran sense descans durant aqueta campanya per explicar les NOVES IDEES dels socialistes pels NOUS REPTES del segle XXI.






No hay comentarios: