sábado, 7 de junio de 2008

Nova, o no, Coral La Perla a l'Havana

La capella de l'antic Hospital plena de gom a gom, amb gent fins i tot al carrer dissabte passat en la reestrena de la Coral la Perla de l'Havana
Continuen les festes de barri. Després de la climatològicament accidentada Festa de Cerdanyola, a on es van haver de suspendre la meitat dels actes i d'altres, com el dinar intercultural, es va aconseguir fer canviant-lo de lloc i conseguint un ambient de barri maquíssi. Felicitats a l'organització, no va ser fàcil.

Això va ser fa dues setmanes.

La setmana passada va ser la Festa del barri de l'Havana.

També amb problemes climatològics amb molts actes suspesos, i amb un neguit continu a la Comissió de Festes que et fa no acabar de disfrutar del tot de la Festa, però que es va demostrar que aquest és un barri amb gent que treballa molt, del tot assentat al calendari festiu, i que cada any, malgrat les dificultats per la realitat social del barri, amb molta gent gran i poca gent jove, no es desanimen i milloren de manera excepcional. Són uns petits herois.

Doncs ells, els de l'Associació de Veïns de l'Havana i Rodalies, juntament amb el Casal d'Avis del barri, han recuperat, per la festa la Coral La Perla, que ara és nova però que té una història des del 1896, més d'un segle, i que a principis del segle XX eren molt actius al barri i a la ciutat.

Ara es diuen Coral La Perla de l'Havana, per accentuar les seves arrels del barri i que el passat dissabte, amb només tres mesos d'assajos, van demostrar que tenen molta història, però que també tenen molt de futur. Felicitats per la iniciativa. Llarga vida a la Coral La Perla!!!

I les festes continuen, ja en parlarem. Aquest cap de setmana, Pla d'en Boet a tope i una aperitius a Vista Alegre. Ah!, i una festeta avui molt intensa al Parc de l'Alegria per continuar fent que la gent de Cerdanyola tingui excuses per sortir al carrer.

Els barris no paren, la ciutat no para.

No hay comentarios: