viernes, 25 de mayo de 2007

Acte Central Nacional. Espai públic

Ahir a la tarda vam anar a l'acte central a nivell nacional del PSC per les Eleccions Municipals.
Em van agradar moltes coses. Em va agradar el lloc, em va agradar la seva situació, em va agradar la millora de dicció del President Montilla i el seu bon discurs.
Em va agradar en Zapatero. Sense papers, sense equivocar-se, fent repàs de la feina feta, amb uns moviments extraordinaris, un saver dominar l'escenari en el què es trobava que els companys que hi havia a prop meu no paraven de comparar-lo amb en Felipe González.
Però, sobretot, em va agradar la gran estrella de la nit, el candidat que farà repuntar els resultats a Barcelona, l'alcalde de les persones, com la majoria dels alcaldes i alcaldesses socialistes, el candidat que ahir ens va sorprendre a tots i a totes, i que fa que, ara, 15 hores més tard, alguns encara estiguem flipant, en Jordi Hereu. Fort, contundent, amb les idees molt clares, amb molta empenta, amb un discurs perfecte, mullant-se, amb noves idees per aquests nous temps, amb solucions i, com no, repetint molts i molts cops, que ell era el candidat del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA. Va quedar clar, molt clar.
A casa nostra, ahir vam fer els compromisos pel canvi climàtic. Tampoc defugim d'aquells problemes que preocupena a la gent.
A més a més, us paso el vídeo del nostre candidat, en Joan Antoni Baron, dels compromisos per l'espai públic, aquell espai què és de tots i de totes, allò que va ser lo primer que es va recuperar amb la democràcia, els espais comuns per la cohesió i el bon veïnatge de les persones.




2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ho sento, t'envio un meme, si tens dubtes em truques, és culpa de la Lourdes Muñoz, ...mira't la meva página http://pilarventurapy.blogspot.com/2007/05/mentre-reflexiono.html

Pilar

Anónimo dijo...

L'enhorabona, Charly!