viernes, 31 de agosto de 2007

Tornar a començar



Aquesta setmana molts mataronis i mataronines hem tornat a la feina. Tornem a començar. Reprendre els projectes aparcats per Santes, tornar a veure als companys de partit, de govern, als amics del barri, als companys de feina del Servei de Participació Ciutadana, la família, la mama...
Tornar a començar, malgrat que amb aquest inventillo de la Black Berry mai acabes de desconnectar del tot. El reglaments, sistemes participatius, consells... molts i molts deures al nou curs per poder portar a bon terme.
I tot, amb els ànims renovats, les idees prou clares i amb força, molta força.
Tot allò que fa just un mes semblava que es deixava en stand by, en un punt i a part, i que quedaven quatre setmanes, tot un mon, per tornar a començar, ja ha arribat. De fet, ja portem una setmana. Feina i més feina.
Tornar a començar.
Ara, en uns minuts, es juga la Súper Copa d’Europa a Mònaco entre el Sevilla FC i el Milan AC. Després de la mort d’ Antonio Puerta, la desgraciada notícia d’aquesta setmana, el jove jugador del Sevilla que es va desplomar al mateix camp de futbol i que semblava que es recuperava miraculosament, però que la malaltia coronària va ser més forta i traïdora que ell. Avui, aquest equip torna a començar, la vida continua. Els hi desitjo tota la sort del món, molts ànims per a tota la plantilla, el club, el món del futbol i de l’esport en general. Uns companys que avui hauran entrat al mateix vestidor que tot just fa un any van guanyar al Barça (
ens van humiliar), però amb la diferència que en aquell moment al vestidor hi havia en Puerta, diuen que l’alegria del vestidor. Una afició que no podrà concentrar-se i gaudir amb aquest partit tal i com han somiat mil cops durant aquest estiu, i que tindran el cap pensant en ell.
Espero que guanyin, desitjo que, a partir d’avui amb la seva victòria, comencin a oblidar aquesta setmana tan dura, la setmana de l’agonia i mort en directe d’un company, d’un amic.
I desitjo que aquests companys els hi quedi clar que tot torna a començar.
Tota la setmana amb el cap donant-li voltes a allò de...


Cuentan las lenguas antiguas,
que un catorce de octubre nació una ilusión
su madre fue Sevilla y le prestó su nombre,
y para defenderlo le dió a una afición...
Ejemplo de sevillanía...

No hay comentarios: