jueves, 11 de octubre de 2007

No és Polònia


Aquest vídeo no l'han fet els de Polònia.

Aquest vídeo no està manipulat per ningú.

Aquest vídeo és original, l'han fet els del PP a Madrid, i qui parla no és el Rey la Nit de Nadal, ni el President per Cap d'Any, no, no, és el Cap de l'Opossició del Govern d'Espanya fent no se sap molt bé què en un missatge que acaba amb la magnífica frase: Feliz Fiesta Nacional! Mamma mia...

Aquest vídeo no l'han fet els gamberros de la banda d'en Toni Soler, ni qui parla és en Queco Novell caracteritzat d'en Rajoy, ni el faran aquesta nit al Polònia (coneixent el programa, estic segur que a hores d'ara ja preparen la seva versió).

Amb aquest vídeo, no sé realment què és el què pretenen, però, un cop més, es pasen de la ralla, i continuen dividint enlloc de sumar perquè saben que és la seva millor arma, el soroll, molt de soroll, que els permeti arribar a les eleccions generals del març amb algunes esperances de guanyar, fotent a la gent la por al cos.

Imagino què els grans ideòlegs del marketing polític diran que he picat penjant el vídeo i donant a conèixer més a en Rajoy (en una jugada semblant a la del PSOE fa 4 anys quan els del PP es reien de "ZP"), però l'he vist i no m'he pogut estar de fer-ho. I ho haig de denunciar: Val ja de jugar amb els símbols, d'apoderar-se'ls i de fer que la gent es divideixi entre els bons i els dolents.

Me'l tornaré a mirar, a veure si de veritat no és en Queco Novell.

2 comentarios:

Napoleón Bonaparte dijo...

Solo le faltaba salir con la camiseta de la Selección Española de Fútbol y unos cuernos en la cabeza.

Por cierto en cabezonespuntocom, te dejamos una pregunta y aquí veo que también en una entrada anterior. Me consta que no estás obligado a contestarla.

Será por que no sabes contestarla.
Será que no tienes criterio propio.
será que no te dejan contestarla.

será que no estas obligado, seguramente.

Una pena la verdad. Por que la pregunta es clara, directa y además versa sobre las AA.VV. que tu tan bien conoces como ex-presidente de una. Y siendo el Regidor de Participación y que las AA.VV son una competencia tuya, esperaba contestación.

Los silencios a veces, dicen mas que las palabras.

Sobre el video de Rajoy, comparto lo que opinas. Te recuerdo que las JS sacaron otro sobre la asignatura de educación para la Ciudadanía, y no creo que se ponga alguna vez este vídeo, como ejemplo en esta asignatura (que apruebo totalmente) como un valor de respeto para los demás.

He visto ese Vídeo y:

"però l'he vist i no m'he pogut estar de fer-ho. I ho haig de denunciar: Val ja de jugar amb els símbols, d'apoderar-se'ls i de fer que la gent es divideixi entre els bons i els dolents."

Donde pone "símbols", por tu lo que creas conveniente en el vídeo de las Juventudes Socialistas sobre los del PP.

Un Saludo.

P.D.: Por cierto, en nuestro Blog, tienes a un férreo defensor amigo (cosa que me parece correcta, que conste), y me hacía unas preguntas. Decirte que en Breve (espero el Lunes, le contesto).

COMPADRE dijo...

CANIJO ESE ES UN PALLAS TU SABES NO SABE NI HABLAR ES TONTO