jueves, 4 de octubre de 2007

Avui, infraestructures

Avui toca infraestructures.

Avui, a les 7 de la tarda, fem un debat sobre les infraestructures (o és infrastructurres?) a Catalunya a la sala d'actes de la Biblioteca Pompeu Fabra, a la Plaça Occitània.

L'organitza el PSC a nivell Nacional, i han escollit, amb molt bon criteri, Mataró per parlar-ne (alguna cosa hem de fer bé perquè ens escollin a nosaltres).

És la primera de tres jornades per prepara la VI Conferència Nacional, que serà la que servirà de base pel programa electoral de les properes Eleccions Generals del Març. Les altres dues es faran a Cornellà (habitatge) i a Barcelona (Inmigració). Sens dubte, aquesta jornada posa Mataró al mapa de les ciutats més importants pel socialisme a Catalunya.

El cartell serà de luxe. Per descomptat hi haurà el nostre Alcalde, en Joan Antoni Baron, que té molt a dir sobre el tema, a més a més del Cap de Cartell, el Secretari d'Estat sobre Infraestructures, en Víctor Morlán.
Els acompanyaran, en aquest cartell que com us deia és de luxe, en Manel Nadal, Secretari General de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, en Germà Bel, Catedràtic, en Jordi Valls, ex Conseller i actual President del Port de Barcelona, i n'Ernest Maragall, Conseller d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i Secretari de Conferències Nacionals de l'Executiva del PSC.

Crec que no fa falta parlar de la importància del tema d'avui com per no faltar a aquesta jornada.

No hay comentarios: