miércoles, 24 de octubre de 2007

2 nous blocs d'entitats de Mataró

Dos amics em fan arribar dos nous blocs de dues entitats de Cultura de Mataró.

EPMA: El Col·lectiu de Teatre del barri de Cerdanyola, que ara, a més a més, volen potenciar la seva vesant solidària, amb la seva vocalia EPMA Solidari que ja us vaig informar van fer un acte a favor de Boris Vega, a Nicaragua. Tenen la seu a la Rda. Bellavista. L'Ana Barrera va assistir al lliurament del xec amb la recaudació. En el seu bloc van explicant el seu dia a dia i els projectes futurs, molt ambiciosos, per cert.
Públic a Fem Germanor, acció solidària organitzada per EPMA a la Plaça Onze de Setembre

Hdad. Nazareno y Esperanza: Hermandad també del barri de Cerdanyola, amb seu al C/ Rosselló que treuen els seus pasos a la potentíssima Setmana Santa de Mataró. A més a més, el diumenge de Rams organitzen un Festival de Saetas molt potent. En Ramon Bassas va fer el pregó (l'últim post) l'any passat. El seu bloc el fan servir per anunciar les seves activitats i, a més a més, com a vehicle de comunicació entre els seus integrants, sobretot els més joves.

Felicito als alma mater dels mateixos, l'Ildefonso Mármol i en Javier Lechuga, i els encoratjo a donar una llarga vida als blocs de les seves entitats.

I a tothom recomano que els segueixin per saber de la forta activitat d'ambdues entitats.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ja que publicités dos nous blocs i si em permets la llibertat em permeto promocionar una web d'una plataforma que s'ha engegat a Mataró del que podriem anomenar societat civil, o al menys d'una part d'ella.

La web és: www.6doctubre.cat