jueves, 17 de enero de 2008

Associació Amics de Ca l'Arenas

Autorretrat de Miró, dibuix comentat a la conferència del Dr. Carlos Vilella

Aquesta tarda, a Can Palauet, s'ha presentat l'Associació Amics de Ca l'Arenas, una associació cultural que, sembla que amb molta empenta, s'han proposat ajudar a donar a conèixer tant l'equipament cultural com l'obra dels Germans Arenas.

S'ha presentat l'associació, amb bones intencions, i han anunciat la preparació de conferències, xerrades, debats, exposicions i demés iniciatives culturals.

Crec que aquesta pot ser la necessària empenta que li ha de donar la societat civil a aquest equipament cultural. Sempre he defensat que l'Ajuntament no ho ha de fer tot, i que la feina de les entitats, de qualsevol caire, és molt necessària per potenciar les iniciatives de l'Administració, o fer-ne de noves. Si Terrassa és la capital catalana del Jazz no és perquè l'Ajuntament tot solet ho hagi promogut, si nó que la iniciativa de molt locals i d'entitats especialitzades, amb l'ajuda de l'Administració, han aconseguit aquesta fita. La suma com a factor indispensable per arribar a l'èxit.

No sóc cap especialista en la matèria, però crec que la conferència del doctor Carlos Velilla ha estat fluixeta. Coses que no s'entenien, frases que no finalitzava, canvis sobtats a la projecció, i no entro en el fons de la mateixa, considero que els meus coneixements en aquesta matèria són molt minsos com per avaluar-la.

En tot cas, vull donar els meus ànims a aquesta nova entitat, i molta força per fer molta feina durant molts anys.

No hay comentarios: