jueves, 4 de diciembre de 2008

Assassins

ETA ha tornat a matar. Del tot condemnable. Tothom, o gairebé, ho condemna.
No se sap massa en nom de qui.
Han perdut, han perdut per golejada, i es nota.
I no saben perdre. I ho demostren mirant de fer canallades com la d'ahir al migdia assassinant a una persona que dona futur, riquesa i feina a la seva gent, a una persona què era dels seus.
Han perdut perquè no van saber arribar a un final pactat, a un final arribant a la Pau, i ara acabaran arribant a un final de detencions, judicis, condemnes i anys i anys de presons lluny de la seva gent.
Van perdre la seva oportunitat, amb un Zapatero valent que fins i tot es va recolzar amb una votació històrica al Congrés per "oficialitzar" les ganes i la necessitat d'arribar a un acord de diàleg.
Diàleg, diàleg i diàleg. No han volgut, no van voler. I ara fan pagar la seva incompetència a persones que no en volen saber es d'això, dels independentismes a cop de pistola.
Són uns assassins, assassins de la bogeria. Que s'ho facin mirar.

2 comentarios:

Yuri Zhivago dijo...

No hay palabras para estos mafiosos, pues hoy en día no son más que eso, un clan mafioso que trafica con armas y drogas y de vez en cuando buscan alguna estúpida justificación ideológica para que sus bases mongolas crean que aún están buscando objetivos políticos. Código Penal hasta que desaparezan, pues no tienen palabra ni honor.

Yuri Zhivago dijo...

Por cierto, gracias, que ya he visto que me enlazas. Un abrazo desde Siberia.