jueves, 11 de diciembre de 2008

RESOLUCIÓ DEL III CONGRÉS DEL PSC DE MATARÓ


Aquesta és la resolució aprovada al Congrés del PSC Mataró de fa un parell de setmanes d'on va sortir una nova executiva (foto) i moltes noves idees per continuar avançant en la governabilitat de la ciutat, seguint sent el referent polític a la ciutat i continuar marcatn l'agenda de la mateixa:

Els socialistes de Mataró, en el nostre III Congrés, ens hem dotat d’un nou programa d’actuació política amb l’objectiu de ser el referent de l’esquerra política i social de la ciutat.

Assumim els objectius com a organització, i és sobretot la nova direcció la que ha d’impulsar les noves pràctiques en aquest renovat compromís col.lectiu.

Amb aquesta resolució identifiquem quins són els nostres principals objectius estratègics:

1.
Un partit més atractiu
Cal treballar per una organització més permeable i oberta, i amb noves formes de participació que reculli els diferents interessos de la gent i les seves disponibilitats.
Una organització d’acord amb els nous estils de vida i amb sensibilitat amb la conciliació del temps que destinem a altres aspectes de la vida.
Comunicar més i millor la nostra proposta i utilitzar les noves xarxes socials.

2.
Un partit amb més gent i amb més presència
Volem sumar gent al nostre projecte i establir nous contactes. Ens volem adreçar especialment a les famílies joves que conformem la majoria de la nostra població; als professionals i als sectors emprenedors en l’àmbit de l’empresa, les noves tecnologies i la cultura; als joves que desconfien de la política o la miren amb desinterès.
Volem incrementar la presència en les entitats i àmbits cívics de la ciutat.

3.
Fer més interessant la política, combatre l’abstenció
La política necessita de proximitat i de creativitat. Necessitem generar entusiasme perquè els ciutadans i ciutadanes puguin identificar-se amb nosaltres.
Treballar especialment en les zones de la ciutat que creix l’abstenció oferint un discurs renovat i generador de confiances.

4.
Un projecte renovat per la ciutat
Cal actuar des del realisme i la fermesa davant els reptes de la ciutat. Les transformacions demogràfiques, socials, econòmiques,... necessiten d’un projecte engrescador i estratègic i amb propostes renovades per continuar fent la ciutat de les persones.

5.
Governar la ciutat
Coneixedors de la realitat i conscients dels reptes, sense cofoisme i amb voluntat de lideratge. Som conscients que hem de renovar noves confiances en el nostre projecte polític, i volem reivindicar la dignitat de la política municipal com l’art de gestionar els interessos de l’espai públic que compartim. Per això volem guanyar les properes conteses electorals, especialment les municipals del 2011.

1 comentario:

Carles Dresaire i Gaudí dijo...

Home, si a cada eleccions que es cel·lebren, només veiem com s'insulten els polítics!!! generar confiança, doncs explicant PROGRAMES, no INSULTANT!!! i estar menys pendent del que "fan" els altres, fan entre cometes perqué parlar i insultar no és "fer" res.

SUMAR no RESTAR. RECONEIXENT les coses bones que fan els altres partits...


Discurs Renovat? el contingut o la forma?