martes, 10 de abril de 2007

Més blocs al Maresme: Vilassar de Dalt

Després de les vacancese m'arriben bones notícies dels companys de Vilassar de Dalt, que de cop i volta han obert dos nous blocs.Es tracta del Primer Secretari de l'Agrupació Local del PSC i candidat a l'Alcaldia, en Joan Adell, excel·lent persona i, malgrat ser molt tímid, també un molt bon polític que donarà la gran sorpresa a les properes eleccions municipals, i de la seva responsable de campanya, la també membre de l'Executiva, la Lluïsa Rubio.
És molta la feina que ha de fer el grup socialista a Vilassar de Dalt per tornar a tenir la confiança de la gent, i la feina feta durant l'últim any (com passa el temps!) els acabarà sent fructífera a les properes eleccions municipals.
La obertura feta a la ciutadania, els actes públics, les propostes al Plens Municipals, les noves idees per Vilassar de Dalt faran que al proper govern del poble hi hagi un color més fort de progrès, un color més fort d'esquerres.
Els blocs estan de proves, com sempre que es comença, però en pocs dies n'estic ben segur que tindran periodicitat i podreu saber què en pensen del seu poble i que volen fer.
N'estic ben segur, són una aposta segura.

No hay comentarios: