lunes, 15 de octubre de 2007

Audiència Pública



En l'afany de l'Ajuntament de Mataró per aconseguir polítiques més complertes, volem la contribució que fan els ciutadans en els processos de presa de decissions en els afers públics i col·lectius.

És per això que dimecres 17 d'octubre, a les 7 de la tarda, farem l'Audiència Pública - PAM i Pressupostos 2008.

El farem al Centre Cívic de Pla d'en Boet (Rda. Francesc Macià, 103) i en el mateix es presentaran les prioritats del Govern, justificades al marc econòmic i financer del Pla d'Actuació Municipal.

L'Audiència Pública es oberta a tothom i, després de la presentació de les prioritats del govern, i es pasarà a un torn obert d'intervencions, per convidar als assistents al debat de les mateixes i a fer les seves propostes.

Totes aquestes propostes seran recollides pel Govern per estudiar si es poden assumir, o no, dintre del PAM, i donar-lis dotació pressupostària.

Com a mostra, un botó. L'any passat es van acceptar un total de 111 propostes, de les quals el 71% van ser totals i el 29% parcials. Aquest any, que encara no hem constituït els Consells donat que estan en fase de renovació, les aportacions s'han fet a través de la Sessió Oberta del Consell de Ciutat de dilluns dia 8, a on van sorgir moltes propostes que podeu veure aquí, i les noves que dia rere dia van enviant els ciutadans al bloc.

Us animo a assistir, a participar escoltant les prioritats del govern i, si vols dir la teva proposta, fer-ho.
Si ets blogger, et faré arribar una invitació personalment.

2 comentarios:

Esplai Garbí dijo...

Gràcies per la invitació, Carlos. Però també ens agradaria que ens convidessis a continuar treballant pel Casal de Barri.

Sabem que s'està redactant un reglament d'equipaments cívics, que els companys de les Associacions de Veïns ja han pogut veure i opinar.

Ens agradaria que com a entitat promotora del primer Casal de Barri de la ciutat també ens el presentessis.

Gràcies i fins aviat.

Tercera Edad dijo...

HOLA CARLOS me ara 9luciónque ami los blob me han cautibado solo te dire que tengo mios 8 blob y dos paguias wuep y ha hora estamos aciendo una paguia en el portal del ayuntamiento de mataró de la gent gran cirera y quedara guapisimaun saludo ENCARNA