miércoles, 9 de febrero de 2011

Fa 7 anys, fa 4 anys, ahir, avui i demà, Baron.


Fa una mica més de 4 anys escribia un post sobre l'elecció d'en Joan Antoni Baron com a candidat del PSC Mataró a l'alcaldia de Mataró. Li deia Ahir, Baron. Avui, Baron. Demà, Baron. (aprofito per tornar a posar la foto de llavors de la Marga Cruz)En el mateix, recordava des dels primers temps treballant junts a la Sectorial d'esports fins arribar a la seva elecció per primera vegada com a cap de llista del PSC Mataró a unes Eleccions Municipals.

Doncs bé, ahir al vespre vam repetir. Vam fer l'Assemblea del partit en la qual per una majoria aclaparadora, gairebé unànim, el vam tornar a escollir candidat.

No crec que ara hagi de descobrir en Joan Antoni, però sí m'agradri destacar alguns trets d'ell ara que he pogut compartir gairebé 4 anys molt a propo d'ell treballant per la ciutat.

I ho dic, principalment, perquè tenim el millor candidat. No només és el millor candidat que el PSC Mataró podria presentar per guanyar aquestes eleccions, si no què és el millor candidat, la millor persona que hores d’ara, a la nostra ciutat, es pot presentar per fer d’Alcalde. I, per descomptat, qui millor pot fer aquesta feina.

Un home que durant els últims set anys ha dedicat tots els seus esforços a treballar incansablement pels mataronins i les mataronines. En aquest temps, el seu nom ha esdevingut a la nostra ciutat sinònim de compromís, eficàcia i proximitat.

Compromís responsable amb la seva tasca com alcalde: set anys de dedicació absoluta a la nostra ciutat, la seva gent i la seva manera de fer. Compromís transparent: allò que és promet s’ha de fer sí o sí, i calguin els esforços que calguin. Tot és poc per fer de cada promesa una realitat.


Compromís ideològic com a socialista: Mataró ha de seguir essent una ciutat de tots i per tots, sense exclusions, cohesionada i il·lusionada amb el futur. Compromís basat en sòlids valors i profundes conviccions.

Per tot això, el vaig votar, i per tot això vaig demanar el vot als meus companys.

Ara, a treballar. Ara, a suar la samarreta. Ara, a fer pinya. Ara, a mirar ben amunt!

No hay comentarios: