lunes, 19 de marzo de 2007

Decàleg de compromisos del món local socialista (I i II)

Joan Antoni Baron amb el President Montilla a la Campanya Electoral Autonòmiques del passat novembre parlant amb membres del GIMM

Fa dos caps de setmana, el PSC vam celebrar, a L'Hospitalet, la III Convenció Municipal per fer el document marc que ha de servir a les diferents seccions locals socialistes de Catalunya com a base per fer els programes electorals per a les properes Eleccions Municipals del maig.
Us passo, per fases (per no cansar), el Decàleg de Compromisos del Món Local Socialista.

1. Demanem el reforç de l'autoritat democràtica dels alcaldes i alcaldesses per a milllorar la convivència i el civisme.
  • Volem garantir la seguretat, la convivència i el civisme en l'espai públic dels nostres pobles i ciutats.
  • Proposem que els alcaldes i alcaldesses tinguin suficients instruments jurídics per a combatre els comportaments incívics i la sobre ocupació dels habitatges.

2. Impulsarem mesures per garantir l'autonomia de les persones en situació de dependència.

  • Incrementarem els serveis d'ajut domiciliari que permeten romandre més temps al seu domicili a les persones grnas i amb discapacitat.
  • Millorarem la cobertura del servei de telealarma i de teleassistència que dóna seguretat i tanquil·litat a les persones grans.
Com podeu veure, són dos punts importantíssims: La convivència i les persones amb dependència. Eixos claus de tots els programes electorals que, fins al moment, conec de tots aquells que s'estan preparant a la comarca.

No hay comentarios: