lunes, 26 de marzo de 2007

Decàleg de compromisos del món local socialista (III i IV)

Imatge del dia de la Inauguració de l'Avinguda Puig i Cadafalch per part de l'alcalde, Joan Antoni Baron, amb la Plaça Isla Cristina a tope. És al barri de Cerdanyola, al qual se'l va aprovar un pla de millora dintre de la Llei de Barris, i ja en veuen els resultats satisfactoris


3. Potenciarem les polítiques destinades a les famílies dedicant més recursos i més serveis.
  • Les famílies necessiten suport de totes les administracions per a conciliar les responsabilitats laborals i familiars.
  • Noves polítiques, més recursos i més serveis: centres de dia, activitats extraescolars, suport als pares i mares per a l'educació dels seus fills.
  • Augmentarem les places d'escola bressol fins arribar a les 30000 places compromeses.
  • Actualment, 283 municipis ja han engegat projectes de construcció d'aquestes 30000 noves places.

4. Continuarem millorant els nostres barris

  • Actuarem integralment per a millorar la qualitat de vida dels veïns dels nostres barris: espai públic, habitatges i equipaments socials
  • S'han aprovat plans de millora per a 47 barris. Amb la nova convocatòria (la quarta), recentment aprovada per la Generalitat de Catalunya, arribarem a 60 barris rehabilitats al nostre país.

Famílies i barris, barris i famílies. Crec que és suficienment explícit pel què respecta a les prioritats dels socialistes pels seus municipis.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Si això és la Pça Isla Cristina “a tope” , seguint aquesta proporció, haurem de dir que eren 20.000 els participants a la mani de “Salvem Can Fàbregas”?.