viernes, 7 de diciembre de 2007

Pla d'aparcaments a Mataró

Foto de la zona del Sorrall, al barri de Cerdanyola (Foto: Melero)

Dimecres es va presentar el nou Pla d'Aparcaments a Mataró pels propers anys.

El resum és que en 4 anys, a la nostra ciutat, si no hi ha un creixement excessiu del parc automobílístic, hi haurà més ofrta d'aparcament que cotxes, fet que, ara per ara, no es produeix.

Una de les prioritats d'aquest govern, juntament amb l'habitatge i la immigració, eren els aparcaments, i avui donem solucions.

Ens avancem a un problema que, si be ja fa uns anys que és a la nostra ciutat, en els propers anys podria empitjorar.

Foto del barri de Pla d'en Boet a Mataró (Foto: Melero)
Aparcaments a Cerdanyola (a prop de 2450), aparcaments a Rocafonda, aparcaments a les noves zones en construcció a la ciutat... Per fer un total de 8700 places, amb una inversió que sobrepassa amb escreix els 90 milions d'euros (15000 de les antigues pessetes).

Només en aquesta legislatura, s'iniciaran o s'acabran ven bé 5000 places, que és diu ràpid, però que són tot un luxe en ciutats com la nostra, en les quals els nostre parc automobilístic creix molt més que les places d'aparcament, i encara moltíssim més què el que creixen els carrers.

Una molt bona notícia per a la nostra ciutat, i un gran esforç d'aquest Ajuntament.

Per descomptat, i com sempre, els pessimistes d'ultratomba ho veuran tot negre, però aquest tipus d'iniciatives també són promoció de ciutat, i també són plans estratègics per al futur de la nostra ciutat.

No hay comentarios: