miércoles, 27 de febrero de 2008

DC VII: Noticias del día después. Fuera caretas.



Així es titula aquest nou vídeo de la JSC, que aquest cop s'ha fet a nivell Nacional. És prou clar. I més que creïble.

A l'entorn socialista cada cop tenim més clar que el nostre futur depèn només de nosaltres: si anem a votar, i fem que la gent vagi a votar i que omplin les urnes de progrés, serem més que decissius perquè el president sigui Zapatero y no Rajoy. No es el mateix. La cosa està ajustada, ho diuen les enquestes.

Que el proper president sigui Zapatero o sigui Rajoy està a les nostres mans, és la bona notícia.En uns pocs dies de campanya electoral, ni tan sols hem complert la primera setmana, el Partit Popular s'ha tret la careta, han deixat de dissimular, i han disparat tota la seva artilleria anticatalanista.

Cada cop és més evident que s'ha d'anar a votar, perquè quedar-se a casa és votar Rajoy.En un tres i no res han promés quatre retallades per a Catalunya si guanyen:

  • Eliminaran la nova Agència Tributària de Catalunya
  • Recuperaran el transvasament de l´Ebre
  • No invertiran els 34500 milions d'euros del pacte Solbes i Castells
  • Rajoy ha dit a més que acabaran amb la immersió lingüística i segregaran els estudiants segons l´idioma que parlin

Això sí que és ser anticatalanista, això sí que és tornar enrere amb tot el què ens ha costat fer aquestes passes, algunes històriques per aquest país, com perquè vingui l'agressiu, poc respectuós i demagog Rajoy (tal i com ens va demostrar ahir a la nit al debat) i les esborri de cop i volta només arribar a la Presidència.

Aquests senyors, els del Partit Popular, no tenen cap projecte, no tenen cap alternativa, més enllà de les amenaces de desfer allò que ha aconseguit aquest Govern, de fer d'opossició malgrat la hipòtesi de tornar a manar. Sempre a la contra, sempre crispant.

No hay comentarios: