martes, 6 de noviembre de 2007

Juguen la Champions

Un cop més, diumenge passat, la Colla Castellera Capgrossos de Mataró va demostrar que juguen la Champions.

Que són una de les colles punteres del país, que són bons, molt bons, i què, malgrat no guanyar mai la Lliga (és impossible), són any rere any la revelació de la temporada. Uns anys per arribar al podi, uns altres per mantenir-se quan tothom creien que petarien.

Lo de diumenge passarà a escriure una altra pàgina amb lletres d'or de la seva curta però intensíssima història, amb uns aisss al 4 de 8 amb agulla (semblaven un xiclet) que encara van donar més emoció, si cap, a una Plaça Santa Anna que a les 12 del migdia era mig buida però una horeta més tard era plena "tres quarts de Santes".

Enhorabona, i fins l'any que be, que continueu enamorant-nos a molts desconeixedors d'aquest mon del qual ara intentem no perdre'ns ni una.
Crec que aquesta és la vostra victòria.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola, ¡para que veas que de vez en cuando leo! Se me ocurre por qué la Plaza Santa Anna estaba llena a las 13h. y no a las 12h... A las 12h. el Teatro Monumental estaba lleno hasta la bandera por los conciertos infantiles. A nosotros nos hubiera gustado ver als Capgrossos pero no pudimos pues coincidían los horarios... ¡Estas cosas se tienen que preveer! Un beso, ¡ah, y a ver si nos vemos! Irene