miércoles, 7 de noviembre de 2007

Mentides, mentiders

Un xuleta Aznar durant la compareixença al Congrés
Després de la sentència dels fatídics atemptats de l'11 M a Madrid, el PP, que ara ha optat pel silenci (excepte algunes honroses excepcions), abans va optar per un comportament en relació amb el mateix que pot merèixer molts qualificatius, però què podem resumir en una: Mentida d'un grapat de mentiders. Tota una orgia de falsedats.

Mentides dels mentiders:

  • Ángel Acebes: "Miserables" als què van desconfiar de la falsa versió oficial.
  • Mariano Rajoy: "Convicció moral de l'autoria d'ETA".
  • José María Aznar: (al Congrés i avui mateix) "Els autors intelectuals (què és això?) no s'amaguen a deserts remots ni a muntanyes molt llunyanes".
  • Eduardo Zaplana: (aquest és el meu favorit, el meu ídol) Va negar desenes de cops que "no es coneix la veritat sobre l'autoria dels atentats".
  • Jaime Ignacio del Burgo: "ETA hi era allà".
  • Agustín Diaz de Mera: "Hi ha vincles demostrables entre islamistes i etarres".

I, a tot això, ahir mateix, l'Àngel Acebes va gosar a afirmar que el PP mai ha recolzat la teoria de la conspiració.

Com diu Manuel Rico a Público: "Algú els hauria d'explicar que una cosa es mentir sense miraments i una altra és prendre's a la gent per idiota".

Aquí teniu un vídeo de les mentides del PP vistes des de l'estranger.

Demà, el què ha editat el PSOE.


3 comentarios:

Napoleón Bonaparte dijo...

Hola charli, no he pasado mucho por aquí últimamente ya que he estado ocupado contando desfachateces de políticos. En este caso, estoy totalmente de acuerdo, es más, en cabezones optamos por la vía de sentar al ínclito de Aznar delante de un Tribunal Penal internacional, por crímenes de guerra por que aunque lo nieguen, el 11 M, es consecuencia directa del apoyo de este iluminado, a la guerra de Irak. Allí, explicamos como adherirse a la plataforma con este propósito. El resto, debe pedir perdón a los ciudadanos, dimitir en cascada e irse a j.... a otro sitio.

Menuda pandilla de impresentables. El otro día un conocido del PP de Base, me decía que el 11 M fue preparado por el PSOE para ganar las elecciones y se quedó tan pancho. Y no creas que son pocos lo que se lo creen. Imagina como degenera el tema y como de irresponsables llegan a ser los políticos. Y todo esto, por el poder.

Un saludo

Anónimo dijo...

Hòsti Carles,
mirant la foto de l'Aznar m'he adonat que com més mentider és un polític més llarg se li fa el micro. Ni el nostre Nacho s'expressa a través d'una cosa així, XD!

Anónimo dijo...

Llàstima que la experiencies amb el PSOE tambè son les mateixes,, recordeu el GAL, ho van negar tot, i avui encara no han reconegut el que va passar, als ciutadans no ens queda altre remei que votar als politics, no per les mentides que diuen si no més ho menys per les promeses que fan i amb molta sort cumpleixen, jo probaré amb ciutadans, a veure si tenim sort i no son massa xoriços.