jueves, 6 de diciembre de 2007

LA CUP no condemna els atemptats d’ETA

Fernando Trapero, Guàrdia Civil assassinat per ETA (descansi en pau)

La CUP no condemna els atemptats d’ETA. Quina vergonya.

Us paso la proposta de Declaració Institucional que presentarem tots els grups municipals de l’Ajuntament de Mataró excepte la CUP per condemnar l’atemptat d’ETA a França aquest cap de setmana en el qual han mort dos guàrdies civils de 24 anys.
No entenc, i no vull donar-li massa voltes al cap, com la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) pot defensar amb tanta força que Mataró sigui lliure de transgènics, i no dir ni una paraula de condemna sobre aquesta desgràcia sense sentit, aquests assassinats. Espero que s’expliquin amb convenciment al proper Ple, o hauran fet una declaració d’intencions molt lletja.

Proposta de Declaració Institucional que presenten els grups municipals del PSC, CiU, PP, ICV-EA i ERC de l'Ajuntament de Mataró de condemna a l'atemptat contra dos guàrdies civils a Capbreton

El passat 1 de desembre, la banda terrorista ETA va comentre un atemptat a Capbreton (sud de França), que va costar la vida al guàrdia civil Raúl Centeno i va causat ferides greus al seu company Fernando Trapero.

L'Ajuntament de Mataró ha expressat reiteradament la seva repulsa a la violència terrorista, la seva solidaritat amb les víctimes i el suport a les institucions i forces cossos de seguretat de l'Estat en la seva lluita contra ETA.

Però de nou, expressant el sentiment dels ciutadans i ciutadanes, la Corporació vol fer sentir la seva veu i la seva fermesa davant un nou atemptat terrorista amb l'únic resultat de mort i de sofriment.

Per això, els sota signants proposen l'adopció dels següents acords,

1. Condemnar rotundament l'atemptat comès per la banda terrorista ETA contra dos guàrdies civils, que causà la mort de l'agent Raúl Centeno i ferides greus a l'agent Fernando Trapero.

2. Expressar la solidaritat amb els familiars dels agents que han estat objecte d'aquesta acció.

3. Reiterar el rebuig de l'Ajuntament de Mataró al terrorisme i exigeix a la banda ETA la seva dissol·lució i la finalització de les seves accions.

4. Posar de manifest la unitat de totes les forces democràtiques en la lluita contra el terrorisme.

5. Mostrar el suport a les institucions democràtiques i a la tasca que estan desenvolupant els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat en la seva lluita contra ETA.

6. Trametre aquests acords al Govern espanyol.

No obstant, el Ple decidirà.

Mataró, 4 de desembre de 2007

4 comentarios:

JULI CUÉLLAR dijo...

Benvolgut Carlos,

La CUP condemna tot tipus de violència, inclosa la d'ETA; cosa que el teu partit no sempre fa.

El que no fa la CUP es donar suport a la VOSTRA peculiar manera d'entendre el conflicte entre Espanya i el País Basc.

La CUP no necessita que el PSC-PSOE li doni lliçons de democràcia perquè aquest partit encara no s'ha penedit del terrorisme d'Estat (GAL) i manté una actitud tant o més sectària que el PP.

Salut i llibertat!

Anónimo dijo...

"Carli", per què dius mentides? Saps perfectament que la CUP de Mataró ha dit públicament i explícitament que condemna la violència. "Tota, vingui d'on vingui". Potser és aquesta segona part la que tu el teu partit no compartiu, però no cal dir mentides.

La CUP presenta un text alternatiu on es parla de diàleg i de trobar el camí de la pau, mentre que en el text presentat pel PSC només es parla de mesures policials.

La diferència és molt senzilla. Els uns parleu de guerra i en canvi la CUP parla de pau definitiva.

No penso que estiguis legitimat per decidir qui és demòcrata (tu i els teus) i qui no. El terme democràcia ve del grec i vol dir "poder del poble". Mentre els espanyolistes no deixeu expressar-se als pobles (coneixes la paraula "referèndum"?) no esteu autoritzats a donar lliçons de democràcia.

Anónimo dijo...

No soc de la CUP, però he de manifestar-te que la manera que tens de manipular , suposo que als que no cal que manipulis, als teus mateixos votants, és absolutament lamentable.
Falteu a la veritat i a les persones.

Us penseu que la gent es mama el dit i acabarà "pensant" al vostre dictat.

Quin nivell !!!!!!!

Jokin

Anónimo dijo...

Vergonya que tot un càrrec institucional falsegi la realitat.
Vergonya que manipulis amb la teva entrada i prenguis per babaus al personal.
Segurament els de la teva corda els farà gràcia. A mi em fa llàstima tenir un representant a l' Ajuntament amb tant poca alçcada de mires.

Ah... i no soc de la CUP. T'ho pots ben creure !

Jokin