miércoles, 20 de febrero de 2008

Dies de campanya - I: Mas es contradiu, vídeo JSC.



Com segurament ja sabreu, el proper 9 de març es celebren eleccions generals. Després de 4 anys de Govern socialista persidit per José Luís Rodríguez Zapatero, Espanya, i Catalunya, és avui més avançada, més justa, més solidària, més plural i un millor lloc per viure.
Arribem a aquesta data amb un PP al què les enquestes li donen una pujada d'escons, tot i la seva política d'atac a Catalunya i la crispació generada gratuïtament.
És per això que, a partir d'avui, intentant ser regular, el bloc es centrarà en la campanya de les properes eleccions generals. Cada dia miraré de destacar aqeulls fets que creguin siguin més importants per la campanaya, o aquells fets que, personalment, més em cridin l'atenció.
Avui, el Sr. Artur Mas, un cop més, ha dit un acosa tot al contrari d'allò que havia dit dies enrera. D'allò que venen repetint durant tota la precampanya.
És a dir, s'ha esmenat a sí mateix. O aquests nacionalistes estan molt i molt perduts, o pateixen una amnèsia col·lectiva d'allò més greu.
Un dia diuen que el seu gran objectiu, penòs però respectable, és treure els vots suficients per fer fora en Montilla de la presidència de la Generalitat pactant amb en Zapatero i el PSOE a Madrid, i avui solemnitzen que en cap cas faran una moció de censura després dels comicis.
Tot això ho ha dit des de la tribuna del Parlament de Catalunya (ja era hora de què vulgui canviar les coses de Catalunya al Parlament, i no a Madrid), intentant perdre la seva malmesa imatge de sucursalista, i mirant, espero i dessitjo, no tornar a deixar al marge les institucions catalanes.
Avui, al Parlament, en Ridao ha hagut de mostrar-li una entrevista del líder CiU (de la C segur, de la U ja veurem després d'eleccions) a La Vanguardia abans de les Autonòmiques del 2003 a on defensava que es podia governar sense ser el més votat.
Ja ho diu el President Montilla, que millor estar-se calladet que xerrar massa, que llavors lo més normal és equivocar-se.

La JSC Mataró, amb un nou estil de fer campanya electoral, imagino que més adaptada als nous temps, una mica a l'estil Obama, però amb una millonèsima part dels seus mitjans però amb el doble d'il·lusió, ha fet un vídeo que us el recomano. Força, companys i companyes!!!

1 comentario:

Javi dijo...

Puedes contar con el doble, el triple o la quádruple ilusión. Seguro que juntos haremos una campaña a la altura de las circunstancias.

Un fuerte abrazo, Charli.