lunes, 19 de febrero de 2007

Nou pavelló

Ahir al matí es va inaugurar un nou pavelló a Mataró, el Teresa Maria Roca, llegendària i polífacètica esportista mataronina.
Està situat al barri de Cirera, però és un altre equipament de ciutat.
Maco, molt maco.
Ple de gom a gom, un cop més la ciutadania surt al carrer i omple un equipament el dia de la inauguració.
Aquest pavelló ajudarà a baixar la sobresaturació que pateixen d'altres com el de Cirera i l'Eusebi Millan. Sembla ser que l'handbol serà l'esport que més el farà servir, però no en serà l'únic.
Els de sempre, aquells que l'únic que els molesta és que el govern treballi, li troben defectes. Amb tothom que vaig poder parlar ahir, coincidíem en què és un equipament molt complet i amb moltes possibilitats. Hi caben més de 200 persones i es pot ampliar amb grades supletòries. Ja n'hi ha prou. Desgraciadament només en moments molt puntuals es necessiten més places per competicions esportives a Mataró. Hi ha cops que, fins i tot els partits de futbol de 3a Divisió no arriben a questa xifra. Tant de bó fes falta fer pavellons amb 2000 places...
El Sr. Nonell, President del Club Joventut Handbol Mataró era el més cofoi de tots. Felicitats. Bona feina. Tenen un club model a la ciutat. Els patrocina El Tot Mataró. Gràcies. Fan falta molts calers per poder mantenir una mínima estructura a qualsevol club de qualsevol esport, i no sempre se'n troben. La meva experiència tan a l'Associació de Veïns com al C. E. Mataró em deixa clar que sense l'aportació externa de les Administracions i els Patrocinadors privats, moltes coses deixarien de fer-se, o deixarien de fer-se bé. D'aquí la meva felicitació al patrocinador. De la mateixa manera que a l'Ajuntament l'ha d'ajudar la Diputació.
Fa unes setmanes s'inaugurava una Escola Bressol, abans, l'Avinguda Puig i Cadafalch, cada setmana, arrenjament de carrers, parcs i places, ahir, un nou Pavelló, i així sense parar. Agradi o no, això és el Ritmo Baron.
Sí, sí, és clar, s'apropen eleccions i això pot fer, pels de sempre, tufillo electoral, però que preguntin i s'informin i veuran com això és complir les promeses, i que les dates de les inauguracions i les eleccions només són pura coincidència.

No hay comentarios: