miércoles, 17 de enero de 2007

Salvador Casas, torna la tranquilitat

Una altra proclamació de candidats socialistes al Maresme. En Salvador Casas. Jove, que sap molt bé el què vol. L'acte ens va sortir molt bé, dels millors. Maco, emotiu i amb propostes de futur.
Les "madrines", Consol Prados i Marina Geli, de luxe.
En Vaquer, fantàstic. Los niños crecen.
Ahir al vespre es va celebrar la proclamació pública de Salvador Casas com a candidat socialista a l’alcaldia d’Argentona a les properes eleccions municipals del 27 de maig.
A l’acte hi van assistir un centenar de persones del poble, a més a més de dues convidades especials. Consol Prados, Diputada al Parlament de Catalunya i Marina Geli, Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya.
L’acte va començar amb un vídeo commemoratiu que repassava la vida personal i política del candidat i, amb la presentació del Primer Secretari de l’Agrupació local de la Joventut Socialista de Catalunya, es va fer un repàs de la última legislatura i dels resultats obtinguts a la mateixa pel PSC Argentona. La diputada Consol Prados va insistir en el caràcter municipalista dels governs socialistes a la Generalitat de Catalunya tant de l’anterior President Pasqual Maragall com de l’actual en José Montilla.
La Consellera de Salut Marina Geli va voler centrar el seu discurs en el descrèdit que estan sofrint els polítics degut als escàndols que hi ha hagut els últims mesos en diversos llocs d’Espanya i el seu ressò mediàtic. També va fer un repàs de la feina de la Conselleria de Salut a la comarca els últims anys, tant pel què fa a l’Hospital de Mataró com la ampliació o construcció de nous CAP’s degut al fort augment de la demanda dels últims anys.
En Vador Casas va repassar diversos aspectes com el voler ser l’alcalde per poder superar aquesta etapa conflictiva d’aquests anys, fer que la tranquil·litat torni al poble i per treballar intensament pels ciutadans d’Argentona i nous projectes com poden ser el desenvolupament del Pla d’Equipaments, accions per potenciar el comerç del poble i engegar la gestió del nou equipament cultural “La Sala”.
Divendres al vespre, Josep Maria Serés a Alella amb en Joan Rangel, i dissabte a la tarda, Ramon Vinyes a Arenys de Mar amb l'Ernest Maragall.

No hay comentarios: