martes, 2 de enero de 2007

Missatgers Reials

Aquesta tarda, a les 5, arriben els Missatgers de Ses Majestats els Reis d'Orient al Parc Central. Els rebrà l'alcalde (des de fa uns dies, alcalde i candidat socialista). Hi seran fins que tots els nens i nenes hagin pogut entregar la carta amb les demandes pels Reis.
Un amic d'un amic d'un amic que és Missatger Reial em diu que és un dels dies més macos de l'any per a ell donat què els nens i nenes són molt agraïts i demanen coses molt maques. La majoria volen joguines per a ells, però sempre n'hi ha que demanen la Pau al mon o joguines pels més pobres.
Amb la inocència que ho fan i la cara que fan es veu que ho demanen de tot cor, i s'agraeix que els més petits es conscienciïn dels problemes que els grans no sabem solucionar.
Els Missatgers també hi seran dimecres i dijous a diferents punts de la ciutat, entre ells al local de l'Associació de Veïns de Vista Alegre, entre les 6 i les 8. És un bon moment per pujar al barri i fer un itinerari entre el Pessebre, el Parc amb els jocs infantils, que ens els canviaran ben aviat i la visita al Missatger.
Jo no m'ho perdré, que tinc moltes coses demanades als Reis i vull entregar la carta dels primers!

No hay comentarios: