jueves, 27 de septiembre de 2007

Inauguració Local Associació de Veïns Nova Mataró

Festa a la Via Europa.
Dissabte a la tarda inaugurem el nou local social de l’Associació de Veïns Nova Mataró, que engloba la Via Europa i la zona coneguda com Nou Parc Central.
El local està al Carrer Alemanya, 27 i té més de 100 m2 amb un despatx de quasi bé 20 m2 a on poden fer reunions de Junta d’unes 15 persones aproximadament a més a més de tenir la gestió administrativa de l’entitat (prenem nota).
És una gestió feta des del Servei de Participació Ciutadana que es va començar a l’anterior legislatura i que vam poder lliurar a l’entitat fa uns dies perquè poguessin fer el traspàs amb comoditat abans de la inauguració.
Tot parlat amb la Junta en un camí fet de la mà de l'Administració, de l'Ajuntament, la millor manera d'avançar ràpidament.
Començaran a les cinc de la tarda amb uns inflables distribuïts pel carrer i, a les 7 de la tarda, amb la presència de l’Alcalde Baron, farem la inauguració oficial juntament amb els membres de l’Associació de Veïns i amb molta probabilitat, uns centenars de veïns i veïnes que voldran participar directament.
Posteriorment, es passarà la projecció d’un vídeo amb l’evolució del barri abans de fer un piscolabis per tothom i l’actuació d’un Mag per als més petits.
Un cop més, l’Ajuntament torna a dotar a una entitat que ha de ser referent al seu barri d’un local digne per poder fer les seves activitats i poder rebre a qui els necessiti. Els pessimistes diran que amb això no hi ha prou.
Si no s'hagués fet, què dirien?
Als pessimistes els dic que no, que no hi ha prou, que ara falta que l’Associació li doni vida, converteixi el local en una llar de tots els ciutadans de la zona, que facin activitats, que sigui un autèntic punt de trobada.
El mateix que vam haver de fer fa uns mesos a Vista Alegre.
Ara la responsabilitat passa a ser dels veïns. I sóc conscient de què ells l’agafen amb força, amb il·lusió i amb moltes ganes. Gent jove i responsable que volen que el seu barri millori, que hi hagi activitat, que els seus veïns es coneguin i que es sentin del seu barri, un barri molt jove, el barri més nou de Mataró, un barri que per la majoria de nosaltres és de pas, però que ells volen sigui de parada i fonda, i que s’ha convertit en la gran artèria de Mataró, la Via Europa.
Felicitats!!! Que els pessimistes d’ultratomba que tot ho veuen negre, molt negre, no us transmetin la seva amargor, que se la quedin tota per ells.
Ni la pluja, és clar, però això és més complicat de controlar...

No hay comentarios: